WARSZAWA I OKOLICE POMOCY! Potrzebny blacharz

Forum Ogólne na temat Toyoty Celica
Ida_S
Nowy użytkownik
Nowy użytkownik

WARSZAWA I OKOLICE POMOCY! Potrzebny blacharz

Postautor: Ida_S » 02-10-25, 20:35

Miałam ostatnio spotkanie z najgorszym typem człowieka - pijanym kierowcą. Nikomu nic się nie stało, ale moja Celica jest w tragicznym stanie, prawdopodobnie tylko cięcie i spawanie ją uratuje. Czy ktoś zna i może polecić dobrego blacharza/dobry warsztat, gdzie podjęliby się takiego zadania? Tak, wiem że tak naprawione auto nie będzie tak bezpieczne jak wcześniej, ale nie mogę się jeszcze poddać. Nie mogę się z nią jeszcze rozstać.

Bardzo was proszę o pomoc

Greegg07
Użytkownik
Użytkownik

Re: WARSZAWA I OKOLICE POMOCY! Potrzebny blacharz

Postautor: Greegg07 » 04-10-25, 05:04

W Krakowie cos bysmy zaradzili, a jesli chodzi o dzwona to sie nie przejmuj, moja Celica miała 3 powazne dzwony w zyciu, moje błedy młodosci w tym jeden raz leżała na dachu, i co ???? i dzis robi mega wrazenia na zlotach :) worek kapuchy i da się doprowadzic do idealnego stanu wszystko, wazne by konstrukcja nie byla przestawiona i wszystko mozna wyklepoac i pospawac

Ida_S
Nowy użytkownik
Nowy użytkownik

Postautor: Ida_S » 04-10-25, 17:07

A kto ci to robił w Krakowie? Na razie szukam czegoś bliżej Warszawy, ale jeśli nic nie znajdę sensownego to byłabym gotowa wysłać ją do Krakowa.

Greegg07
Użytkownik
Użytkownik

Postautor: Greegg07 » 05-10-25, 19:27

Moim zdaniem za daleko szukasz od miejsca zamieszkania, bedzie ciezko pozniej ją odwiedzac aby sprawdzac stan napraw oraz jescze gdyby trzeba było coś dokupic i przywiesc blacharzowi to za daleko moim zdaniem. Przeciez musi byc jakis warsztat w Warszawie lub okolicach gdzie złoza celice po dzwonie. Pytanie tylko jak bardzo dostała. masz jakies zdjecie ???? Czasem tez bywa tak jak w przypadku mojej ze nie oplaca sie naprawiac ale i tak sie uparlem :) i worek pineiedzy doprowadzil celice do stanu idealnego...... Ewentualnie zadaj pytanie na celica club ale na facebooku , bo tutaj forum troche umarło, słyszalem ze na facebooku wiecej sie dzieje.
Ale ja jestem przeciwnikiem facebooka i dlatego siedze jescze tutaj jako jeden z ostatnich :)

Wyder8755a
Klubowicz
Klubowicz

Postautor: Wyder8755a » 12-10-25, 21:37

Jak coś to u mnie w pracy robimy blacharkę i lakier sam oddaje jutro swoją Celice na lakier do siebie firma nazywa się Sigma auto service (Lesznowola pod Warszawa )naprawiamy Toyoty , Mazdy wszystko zgodnie z aso jak coś to z chęcią się zajmiemy i twoja Celica
Toyota Celica VII 2000r (sprzedana )
Toyota Celica V 91r 1,6 Sti Marlboras (sprzedana)
Toyota Celica VI 97r st202 2,0 3s-ge 170km