Celica VVTI__Malina
- ksk33
- Użytkownik
Re: Celica VVTI__Malina
Majster, wszystkie twoje zdjęcia wygasły. Zrób coś z tym a nie kropki wysyłasz.
- Malinaaa.17
- Klubowicz
Trochę tu trzeba odkurzyć i posprzątać.. sory ,za kropki ale walczyłem jak tu dodać fotki aby te po miesiącu nie znikały. Dzięki #Hube za pomoc Mam nadzieję, że nie znikna juz
Kilka zdjęć jak to wygląda aktualnie, doszedł tylko wlot c-one replika (laminat) który chętnie sprzedam bo jednak stwierdziłem że ten karmnik do ptaków na masce jest zbyt masywny tymbardziej jeśli pod maska jest 143km.. Wiec bede wracał do oem. Kilka fotek jak to aktualnie wygląda
A tu tak dla przypomnienia jak brzmi celina bez slincera
Kilka zdjęć jak to wygląda aktualnie, doszedł tylko wlot c-one replika (laminat) który chętnie sprzedam bo jednak stwierdziłem że ten karmnik do ptaków na masce jest zbyt masywny tymbardziej jeśli pod maska jest 143km.. Wiec bede wracał do oem. Kilka fotek jak to aktualnie wygląda
A tu tak dla przypomnienia jak brzmi celina bez slincera
- Cisiel
- Użytkownik
Dobrze było się w końcu poznać na JF
- ..::IDEA::..
- Użytkownik
Faktycznie Malina z niej śliczna!
- ..::IDEA::..
- Użytkownik
Brzmi ładnie.. tak jak mi się podoba. Dobra robota.
- greos39
- Klubowicz
Jest i update! Miło Cię było zobaczyć na JF mordeczko
Na zlot w Toruniu wbijasz?
⇨ Toyota Celica T23 2ZZ-GE '04 - childhood dream project car
⇨ Toyota Corolla E3 3K-H '79 - classic project car
⇨ Lexus IS200 SC XE10 1G-FE '04 - dream daily
⇨ Toyota Celica T23 2ZZ-GE '02 - sold
⇨ Lexus GS300 S19 3GR-FSE '06 - sold
⇨ Toyota Corolla E3 3K-H '79 - classic project car
⇨ Lexus IS200 SC XE10 1G-FE '04 - dream daily
⇨ Toyota Celica T23 2ZZ-GE '02 - sold
⇨ Lexus GS300 S19 3GR-FSE '06 - sold
- Malinaaa.17
- Klubowicz
greos39 pisze:Jest i update! Miło Cię było zobaczyć na JF mordeczko
Oczywiście
- Malinaaa.17
- Klubowicz
Tak więc już po zlocie w Toruniu odrazu po porannej mszy świętej celina na podnosnik i sprawdzamy co z tym zawieszeniem a więc tylne amory po prostu się już wylały.. jest to najtańsze chyba dostępny na rynku gwint TA Technix ma on 8 lat więc czas jego już i tak minął..
Będę również odrobinę przerabiał wydech w sensie chce bardziej wysunąć na powierzchnie tylny koncowy by się tak nie wstydził schowany
A ja standardowo bardzo dziękuję za udaną zabawę na torze i rywalizację w swojej klasie
Tak wiec sezon raczej juz uwazam za zamkniety rozbieramy i szukamy gwintu
Będę również odrobinę przerabiał wydech w sensie chce bardziej wysunąć na powierzchnie tylny koncowy by się tak nie wstydził schowany
A ja standardowo bardzo dziękuję za udaną zabawę na torze i rywalizację w swojej klasie
Tak wiec sezon raczej juz uwazam za zamkniety rozbieramy i szukamy gwintu
- Malinaaa.17
- Klubowicz
Celina przewietrzona , wyleciał z maski ten wielki karmnik a w jego miejsce założony wlot m-sport w kolorze co wydaje mi się o wiele lepsza opcja
Pozostało tylko wymienic olej wraz z filtrami No i wymiana gwintu i zachciało mi się montażu neonow zobaczymy jak to wyjdzie czy będzie hit czy kit
Pozostało tylko wymienic olej wraz z filtrami No i wymiana gwintu i zachciało mi się montażu neonow zobaczymy jak to wyjdzie czy będzie hit czy kit
- Cisiel
- Użytkownik
Noo ten wlot optymalny już nie będziesz miał problemów na trasie. Co do neonów - kto jak lubi ale ja bym odpuścił
-
- Klubowicz
Neony zawsze można wyłączyć
- Malinaaa.17
- Klubowicz
Cisiel pisze:Noo ten wlot optymalny już nie będziesz miał problemów na trasie. Co do neonów - kto jak lubi ale ja bym odpuścił
Tak już nie będzie się odrywał od maski przy większej prędkości a co do neonow.. hmm po prostu niech będą jak kolega wspomniał nie muszą być uruchamiane cały czas jeśli będzie lipa to ściągnę, ale przy nie których autach to fajnie wygląda