Skoczu pisze:Ładnie się prezentuje, chociaż ja jednak wolę ciemniejszy kolor tych OZ do srebrnego. Ale to detal...
Potrzebujesz dokładki przód + progów - zmienia to wiele.
Na pewno z czasem będę chciał zamontować dokładke plus progi. Tylko żeby to wyglądąło porządnie, ostatnio widziałem czarny egzemplarz z progami i dziwnym zderzakiem z przodu i wyglądało to jak plastik-auto, pewnie jakiś kiepski laminat taki efekt zrobił. Pytanie gdzie porządne się kupi żeby wyglądało solidnie. No i potem trzeba to malować żeby odcień inny nie był.
Co do felg na zime na pewno będą czarne zastanawiam się nad JR11 17 cali. Tylko nie wiem czy finanse pozwolą, jak nie teraz to stare oryginalne felgi oddam do renowacji i na takich będę na razie śmigał zimą. Pewnie jeszcze gusta do tego czasu się zmienią, więc może wybór padnie na coś innego.
Dzisiaj na podbeskidziu zima, a ja na letnich, ale nie powiem na letnich nowych lepiej niż na starych zimówkach się jeździło. Auto przy mocniejszym starcie tak się nie uślizgiwało.
No i jednak te fele (Ultraleggera) + opony (GoodYear F1 Assymetric) i auto zdecydowanie żwawsze. Na zakrętach lepsze trzymanie i zdecydowanie lepsze hamowanie. Nie sądziłem że opony aż tak mogą wpływac na hamowanie. Zastanawiałem się nad wymianą tarcz i klocków, ale na tych oponach jest niebo lepiej, więc na razie jeszcze się wstrzymam. Więc ogólnie jestem zadowolony. W lecie porobie jakąś lepsza sesje zdjęciową to powrzucam foty, na razie kiepskie z telefonu to wygląda jak wygląda